Søndagsdans

  

 
 
Rebild Spillemændene har siden Spillemandsmuseet åbnede i 1951 spillet til dans hver søndag eftermiddag. Igennem årene har der været en trofast stamme af dansere der har gjort det til en tradition at danse i Rebild søndag eftermiddag. Danserepertoiret er almindelige legestuedanse med vægten lagt på Himmerlandske danse. Der foregår ingen instruktion af dansene, men alle er flinke til at hjælpe eventuelle begyndere. Man kigger lidt på og prøver så selv så godt man kan. Der er altid udfordringer for både begynderen og for den rutinerede danser. Det gælder først og fremmest om at have det sjovt. Dansen starter kl. 14.00 og fortsætter indtil 15.30 hvor der holdes kaffepause (der kan købes kaffe og brød i Museets cafeteria). Derefter danses der fra kl. 16.00 til 17.00.
 
 
 Se flere billeder - Tryk her

 Se flere billeder - Tryk her
 
 
Rebild Spillemændene spiller til ”Gammeldans” på museet hver søndag eftermiddag kl. 14 - 17 hele året rundt hvor alle interesserede er velkomne.
Entre: 40,- kr. for voksne.
Børn indtil 14 år gratis iflg. med voksne.
 

Rabatordning for søndagsdansere.

Der er mulighed for at erhverve et personligt årskort, der giver adgang til museet, søndagsdans og særarrangementer. Prisen er 800 kr. pr person, og inklusiv kontingent til museumsforeningen. Årskortet forudsætter medlemskab af museumsforeningen.
Den ordinære pris for indgangsbilletten er 40 kroner, og hvis man f.eks. vælger at komme til søndagsdans alle ca. 46 søndage om året, så bliver prisen ca. 15 kr. pr. søndag. Eventuelle par/ægtefæller indmeldes hver for sig, og betaler 800 kr.

Ordningen fungerer på den måde, at der udfyldes en bestillingsseddel og betales 800 kr. pr person. Årskortet gælder fra betalingsdatoen og et år frem.
Ved betaling i kiosken får man en kvittering på betalingen, og denne gælder som indgangsbillet, indtil det trykte kort er klar til afhentning på museet. Vi sender en mail, når årskortet er klar til afhentning i løbet af maximum 6 dage.
Det er også muligt at betale via mobilpay eller bankoverførsel. Hvis dette ønskes skal tilsendt en mail med følgende oplysninger: Navn, Postadresse, Postnr. og By samt mailadresse og betalingsdato.
Husk også at notere for- og efternavn i betalingsfeltet/tekstboksen på overførslen.


Kontakt Spillemandsmuseet for eventuelle spørgsmål.
 
 
Museum Rebild
Rebildvej 25B, Rebild
9520 Skørping Tlf. 98 39 16 04
spillemandsmuseet@mail.dk